Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rácské vepřové maso (maďarská kuchyně))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 685 kJ /
1 598 kcal
Bílkoviny119,49 g
– z toho živočišné bílkoviny111,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,69 g
Tuky98,98 g
– nasycené47,19 g
– nenasycené45,66 g
–– mononenasycené37,22 g
–– polynenasycené8,45 g
––– omega 30,31 g
Vláknina17,96 g
Cholesterol 326 mg
Sodík 379 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy52,12 g
– cukry36,54 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa (plecko) Vepřová kýta 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
150 g 150 g rajčat Rajče červené čerstvé 150 g
200 g 200 g čerstvé papriky (nebo místo rajčat a papriky zeleninové lečo) Paprika červená čerstvá 200 g
4 stroužky 4 stroužky česneku (nemusí být) Česnek čerstvý 28 g
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
60 g 60 g sádla Sádlo vepřové 60 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
jíška (nebo trocha hladké mouky) Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.