Nutriční hodnoty (Rácské vepřové maso (maďarská kuchyně))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 685 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,69 g |
Tuky | 98,98 g |
– nasycené | 47,19 g |
– nenasycené | 45,66 g |
–– mononenasycené | 37,22 g |
–– polynenasycené | 8,45 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 17,96 g |
Cholesterol | 326 mg |
Sodík | 379 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 52,12 g |
– cukry | 36,54 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa (plecko) | Vepřová kýta | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
150 g 150 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 150 g |
200 g 200 g čerstvé papriky (nebo místo rajčat a papriky zeleninové lečo) | Paprika červená čerstvá | 200 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku (nemusí být) | Česnek čerstvý | 28 g |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
60 g 60 g sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
jíška (nebo trocha hladké mouky) | Jíška máslová |