Nutriční hodnoty (Tvarohovo - jablečné knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 125 kJ / 1 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,10 g |
Tuky | 49,53 g |
– nasycené | 27,07 g |
– nenasycené | 16,62 g |
–– mononenasycené | 13,80 g |
–– polynenasycené | 2,82 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 9,24 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 607 mg |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 248,26 g |
– cukry | 14,16 g |
––– laktóza | 8,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g plnotučného tvarohu (ve vaničce) | Tvaroh plnotučný | 250 g |
300 g 300 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 300 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
3-4 3-4 červená jablka (např. Gala) | Jablko čerstvé | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
máslo | Máslo kravské | |
perník na strouhání | Perník | |
skořicový cukr (směs moučkového a třtinového cukru se skořicí) | Cukr třtinový |