Nutriční hodnoty (Pečené vepřové s bramborami a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 258 kJ / 1 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 159,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,48 g |
Tuky | 45,85 g |
– nasycené | 9,25 g |
– nenasycené | 26,32 g |
–– mononenasycené | 20,86 g |
–– polynenasycené | 5,46 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 37,92 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 132,28 g |
– cukry | 26,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
400 g 400 g mrkve | Mrkev čerstvá | 400 g |
200 g 200 g celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 30 g |
kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 snítky 2 snítky čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |