Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené vepřové s bramborami a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 258 kJ /
1 735 kcal
Bílkoviny179,68 g
– z toho živočišné bílkoviny159,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,48 g
Tuky45,85 g
– nasycené9,25 g
– nenasycené26,32 g
–– mononenasycené20,86 g
–– polynenasycené5,46 g
––– omega 30,85 g
Vláknina37,92 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 1,30 g
Sůl2,90 g
Sacharidy132,28 g
– cukry26,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece Vepřová plec 800 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
400 g 400 g mrkve Mrkev čerstvá 400 g
200 g 200 g celeru Celer bulva čerstvá 200 g
2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 30 g
kůra z 1 kůra z 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 snítky 2 snítky čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.