Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnaté kuřecí supreme, domácí krokety a omáčka s červeným vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 039 kJ /
1 921 kcal
Bílkoviny178,92 g
– z toho živočišné bílkoviny172,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,51 g
Tuky88,66 g
– nasycené51,56 g
– nenasycené32,98 g
–– mononenasycené28,90 g
–– polynenasycené4,08 g
––– omega 31,66 g
Vláknina6,77 g
Cholesterol 874 mg
Sodík 516 mg
Sůl1,19 g
Sacharidy59,19 g
– cukry4,72 g
––– laktóza0,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa s kůží a s částí křídla Kuře prso 700 g
4 4 dlouhé plátky anglické slaniny Anglická slanina
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské
6 6 středně velkých brambor Brambor zimní 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hrubá mouka (podle potřeby) Mouka pšeničná hrubá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trocha trocha nasekané zelené části jarní cibulky (nebo pažitky) Cibulka jarní čerstvá
strouhanka Strouhanka pšeničná
olej na smažení Olej řepkový
250 ml 250 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 250 ml
250 ml 250 ml červeného vína (např. Merlot) Víno červené suché 250 ml
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
pepř Pepř černý
asi 90 g asi 90 g másla Máslo kravské 90 g
trochu trochu výpeku z masa Výpek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.