Nutriční hodnoty (Šťavnaté kuřecí supreme, domácí krokety a omáčka s červeným vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 039 kJ / 1 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 172,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,51 g |
Tuky | 88,66 g |
– nasycené | 51,56 g |
– nenasycené | 32,98 g |
–– mononenasycené | 28,90 g |
–– polynenasycené | 4,08 g |
––– omega 3 | 1,66 g |
Vláknina | 6,77 g |
Cholesterol | 874 mg |
Sodík | 516 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 59,19 g |
– cukry | 4,72 g |
––– laktóza | 0,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa s kůží a s částí křídla | Kuře prso | 700 g |
4 4 dlouhé plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
6 6 středně velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hrubá mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná hrubá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trocha trocha nasekané zelené části jarní cibulky (nebo pažitky) | Cibulka jarní čerstvá | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
250 ml 250 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 250 ml |
250 ml 250 ml červeného vína (např. Merlot) | Víno červené suché | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
pepř | Pepř černý | |
asi 90 g asi 90 g másla | Máslo kravské | 90 g |
trochu trochu výpeku z masa | Výpek |