Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný štrúdl přímo od jihotyrolské kuchařky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie21 942 kJ /
5 244 kcal
Bílkoviny98,82 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,10 g
Tuky195,96 g
– nasycené48,65 g
– nenasycené132,53 g
–– mononenasycené87,42 g
–– polynenasycené45,11 g
––– omega 33,55 g
Vláknina57,90 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 878 mg
Sůl2,55 g
Sacharidy742,40 g
– cukry379,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
250 g 250 g margarínu Margarín 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
mléko k potírání Mléko kravské polotučné 1,5%
10-12 10-12 jablek Jablko čerstvé 1650 g
cukr Cukr bílý
vanilkový cukr Cukr vanilkový
rozinky Rozinky
rum (podle chuti) Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.