Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná pěna)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 693 kJ /
883 kcal
Bílkoviny7,20 g
– z toho živočišné bílkoviny4,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky62,08 g
– nasycené40,68 g
– nenasycené18,72 g
–– mononenasycené16,08 g
–– polynenasycené2,64 g
––– omega 30,76 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy66,00 g
– cukry62,00 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
cukr (podle chuti) Cukr bílý
trochu trochu vody Voda
1 svitek 1 svitek celé skořice Skořice ceylonská
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.