Nutriční hodnoty (Jablečná pěna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 693 kJ / 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 62,08 g |
– nasycené | 40,68 g |
– nenasycené | 18,72 g |
–– mononenasycené | 16,08 g |
–– polynenasycené | 2,64 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 66,00 g |
– cukry | 62,00 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
trochu trochu vody | Voda | |
1 svitek 1 svitek celé skořice | Skořice ceylonská | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |