Nutriční hodnoty (Ořechový dort s odlehčeným krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 16 910 kJ / 4 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,60 g |
Tuky | 161,42 g |
– nasycené | 23,04 g |
– nenasycené | 106,13 g |
–– mononenasycené | 28,55 g |
–– polynenasycené | 77,58 g |
––– omega 3 | 12,22 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 1,83 g |
Sodík | 899 mg |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 532,00 g |
– cukry | 390,20 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g cukru moučka | Cukr bílý | 300 g |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
160 g 160 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 160 g |
vanilková esence | Aroma vanilkové | |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 mascarpone | Mascarpone | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
trochu trochu borůvkové marmelády do krému | Marmeláda borůvková |