Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rolovaný flank steak s chřestem a holandskou omáčkou sousvide)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 154 kJ /
2 188 kcal
Bílkoviny73,17 g
– z toho živočišné bílkoviny66,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,52 g
Tuky198,86 g
– nasycené107,11 g
– nenasycené81,75 g
–– mononenasycené69,60 g
–– polynenasycené12,15 g
––– omega 32,41 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 1,84 g
Sůl4,62 g
Sacharidy22,34 g
– cukry17,27 g
––– laktóza7,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g vyzrálého flank steaku (pupek)
200 g 200 g mozzarelly Mozzarella kravská 200 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
400 g 400 g zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý 400 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
300 g 300 g ledu Led
500 ml 500 ml vody na ledovou lázeň Voda 500 ml
30 ml 30 ml vinného octa Ocet vinný bílý 30 ml
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
85 g 85 g žloutků Vaječný žloutek 85 g
10 g 10 g citronové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
3 g 3 g soli Sůl mořská 3 g
60 ml 60 ml vody Voda 60 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.