Nutriční hodnoty (Rolovaný flank steak s chřestem a holandskou omáčkou sousvide)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 154 kJ / 2 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,52 g |
Tuky | 198,86 g |
– nasycené | 107,11 g |
– nenasycené | 81,75 g |
–– mononenasycené | 69,60 g |
–– polynenasycené | 12,15 g |
––– omega 3 | 2,41 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,62 g |
Sacharidy | 22,34 g |
– cukry | 17,27 g |
––– laktóza | 7,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g vyzrálého flank steaku (pupek) | ||
200 g 200 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
400 g 400 g zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
300 g 300 g ledu | Led | |
500 ml 500 ml vody na ledovou lázeň | Voda | 500 ml |
30 ml 30 ml vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
85 g 85 g žloutků | Vaječný žloutek | 85 g |
10 g 10 g citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
3 g 3 g soli | Sůl mořská | 3 g |
60 ml 60 ml vody | Voda | 60 ml |