Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnatý mrkvovo řepný salát s jablky a citrónem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie1 519 kJ /
363 kcal
Bílkoviny3,19 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,19 g
Tuky2,12 g
– nasycené0,45 g
– nenasycené0,65 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,58 g
––– omega 30,13 g
Vláknina14,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 427 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy75,78 g
– cukry60,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek mrkve Mrkev čerstvá
1 1 velká červená řepa Červená řepa čerstvá
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
1-2 1-2 citrony Citrón čerstvý 135 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 lžíce 1 lžíce medu (nebo čekankového sirupu, případně 2 lžíce cukru, pro diabetiky sladidlo se stévií) Med nepasterovaný 36 g
750 ml 750 ml vody Voda 750 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.