Nutriční hodnoty (Krkovička na kořenové zelenině a houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 043 kJ / 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 61,92 g |
– nasycené | 19,29 g |
– nenasycené | 29,95 g |
–– mononenasycené | 23,45 g |
–– polynenasycené | 6,49 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 289 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 9,30 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g vepřové krkovice bez kosti | Vepřová krkovice | 450 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
3 kuličky 3 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 plátek 1 plátek bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
houby čerstvé (nebo zmrazené, sušené) | Hřib čerstvý | |
hovězí vývar na podlévání | Vývar hovězí | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |