Nutriční hodnoty (Rychlá rajčatová polévka s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 385 kJ / 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,11 g |
Tuky | 24,34 g |
– nasycené | 10,05 g |
– nenasycené | 13,78 g |
–– mononenasycené | 10,63 g |
–– polynenasycené | 3,14 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 7,12 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 17,99 g |
– cukry | 9,26 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g passaty di pomodoro | ||
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
1 lžíce 1 lžíce sušených bylinek (oregano, bazalka, tymián) | Petržel nať sušená | |
400 400 g konzerva bílých fazolí | Fazole bílé | |
800 ml 800 ml kuřecího vývaru (zeleninového) | Vývar kuřecí | 800 ml |
3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zelené bylinky | Petržel nať čerstvá |