Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlá rajčatová polévka s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 385 kJ /
331 kcal
Bílkoviny8,21 g
– z toho živočišné bílkoviny6,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,11 g
Tuky24,34 g
– nasycené10,05 g
– nenasycené13,78 g
–– mononenasycené10,63 g
–– polynenasycené3,14 g
––– omega 30,35 g
Vláknina7,12 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy17,99 g
– cukry9,26 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g passaty di pomodoro
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
1 lžíce 1 lžíce sušených bylinek (oregano, bazalka, tymián) Petržel nať sušená
400 400 g konzerva bílých fazolí Fazole bílé
800 ml 800 ml kuřecího vývaru (zeleninového) Vývar kuřecí 800 ml
3 lžíce 3 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
zelené bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.