Nutriční hodnoty (Ovesné lívance s dušenými jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 590 kJ / 2 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,02 g |
Tuky | 44,28 g |
– nasycené | 12,79 g |
– nenasycené | 23,87 g |
–– mononenasycené | 13,89 g |
–– polynenasycené | 9,98 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 47,69 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 847 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 367,18 g |
– cukry | 86,02 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek jemných ovesných vloček | Vločky ovesné | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1/4 lžičky 1/4 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 1 g |
3-4 3-4 jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 1 rovná lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | 40 g |
trocha trocha oleje na smažení | Olej řepkový |