Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovesné lívance s dušenými jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 590 kJ /
2 292 kcal
Bílkoviny82,38 g
– z toho živočišné bílkoviny34,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,02 g
Tuky44,28 g
– nasycené12,79 g
– nenasycené23,87 g
–– mononenasycené13,89 g
–– polynenasycené9,98 g
––– omega 30,68 g
Vláknina47,69 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 847 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy367,18 g
– cukry86,02 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek jemných ovesných vloček Vločky ovesné 250 g
2 hrnky 2 hrnky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
cukr (podle chuti) Cukr bílý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
kůra z 1 kůra z 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1/4 lžičky 1/4 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 1 g
3-4 3-4 jablka Jablko čerstvé 525 g
cukr (podle chuti) Cukr bílý
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1 1 rovná lžíce vanilkového pudinku Puding v prášku 40 g
trocha trocha oleje na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.