Nutriční hodnoty (Zeleninová kuřecí prsa z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 323 kJ / 1 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 334,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,92 g |
Tuky | 20,66 g |
– nasycené | 4,94 g |
– nenasycené | 13,76 g |
–– mononenasycené | 6,98 g |
–– polynenasycené | 6,79 g |
––– omega 3 | 2,69 g |
Vláknina | 10,45 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,16 g |
Sacharidy | 52,27 g |
– cukry | 10,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 5.5 ml |
400 ml 400 ml slaného zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 400 ml |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 1 žička sušeného česneku | Česnek sušený | |
1 hrst 1 hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžička 1 lžička čubrice (koření) | Čubrica | 5 g |
1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 oranžová paprika | Paprika oranžová čerstvá | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 střední rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
4 4 střední brambory (podle potřeby) | Brambor zimní | 200 g |