Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z řapíkatého celeru s rozinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 192 kJ /
1 480 kcal
Bílkoviny43,58 g
– z toho živočišné bílkoviny8,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,70 g
Tuky57,02 g
– nasycené9,90 g
– nenasycené41,12 g
–– mononenasycené13,76 g
–– polynenasycené27,37 g
––– omega 34,05 g
Vláknina90,80 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 1,55 g
Sůl3,27 g
Sacharidy152,71 g
– cukry121,19 g
––– laktóza7,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 řapíky 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
50 g 50 g ořechů Vlašské ořechy 50 g
180 ml 180 ml jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 180 ml
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.