Nutriční hodnoty (Špíz se sýrem halloumi a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 798 kJ / 1 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,52 g |
Tuky | 101,20 g |
– nasycené | 48,57 g |
– nenasycené | 50,40 g |
–– mononenasycené | 43,22 g |
–– polynenasycené | 7,19 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 26,66 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 3,81 g |
Sůl | 9,33 g |
Sacharidy | 88,28 g |
– cukry | 49,67 g |
––– laktóza | 4,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g sýru halloumi | Halloumi | 250 g |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
3 3 větší brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 paprika žlutá | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
8 8 malých rajčat | Rajče červené čerstvé | 480 g |
1 špetka 1 špetka soli (podle potřeby) | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka pepře | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |