Nutriční hodnoty (Ukrajinská polévka Kapušniak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 5 916 kJ / 1 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,42 g |
Tuky | 91,82 g |
– nasycené | 22,98 g |
– nenasycené | 47,74 g |
–– mononenasycené | 37,97 g |
–– polynenasycené | 9,78 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 29,06 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 5,09 g |
Sůl | 12,47 g |
Sacharidy | 72,90 g |
– cukry | 34,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g vepřových žebírek | Vepřová žebra | 900 g |
2,5 l 2,5 l vody | Voda | 2500 ml |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
2 plátky 2 plátky uzeného špeku | Špek | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
600 g 600 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 600 g |
súl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |