Nutriční hodnoty (Rybí filety na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 676 kJ / 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
Tuky | 9,91 g |
– nasycené | 6,72 g |
– nenasycené | 2,79 g |
–– mononenasycené | 2,44 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 8,14 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 53,20 g |
– cukry | 19,49 g |
––– laktóza | 12,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 rybí filety | Treska filet | |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 2 batáty | Batáty neloupané | |
2 2 oddenky kurkumy | Kurkuma mletá | |
2 lžíce 2 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
300 ml 300 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 300 ml |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
sůl | Sůl mořská |