Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kostky po bratislavsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 014 kJ /
959 kcal
Bílkoviny112,23 g
– z toho živočišné bílkoviny108,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,43 g
Tuky40,35 g
– nasycené17,44 g
– nenasycené16,43 g
–– mononenasycené14,32 g
–– polynenasycené2,11 g
––– omega 30,28 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 388 mg
Sodík 420 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy34,80 g
– cukry21,13 g
––– laktóza13,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
hrášek (sterilovaný nebo mražený) Hrášek zelený
vývar Vývar masový
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
150 ml 150 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 150 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 15 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.