Nutriční hodnoty (Vepřové kostky po bratislavsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 014 kJ / 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
Tuky | 40,35 g |
– nasycené | 17,44 g |
– nenasycené | 16,43 g |
–– mononenasycené | 14,32 g |
–– polynenasycené | 2,11 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 388 mg |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 34,80 g |
– cukry | 21,13 g |
––– laktóza | 13,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
hrášek (sterilovaný nebo mražený) | Hrášek zelený | |
vývar | Vývar masový | |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
150 ml 150 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |