Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mexický bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 944 kJ /
1 421 kcal
Bílkoviny51,63 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,27 g
Tuky50,59 g
– nasycené6,63 g
– nenasycené37,64 g
–– mononenasycené25,96 g
–– polynenasycené11,69 g
––– omega 33,03 g
Vláknina53,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 613 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy164,11 g
– cukry26,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g ve slupce vařených brambor Brambor zimní 400 g
2 2 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 140 g
2 2 nakládané menší okurky Okurka salátová čerstvá
1/2 1/2 kapie Paprika červená čerstvá 125 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
100 g 100 g vařených červených fazolí (nebo sterilovaných) Fazole červená ledvina 100 g
70 g 70 g sterilované kukuřice Kukuřice sterilovaná 70 g
30 ml 30 ml oleje (arašídový, olivový) Olej řepkový 30 ml
1 lžíce 1 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 20 ml
2 lžíce 2 lžíce láku z okurek Nálev z okurek 30 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.