Nutriční hodnoty (Mexický bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 944 kJ / 1 421 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,27 g |
Tuky | 50,59 g |
– nasycené | 6,63 g |
– nenasycené | 37,64 g |
–– mononenasycené | 25,96 g |
–– polynenasycené | 11,69 g |
––– omega 3 | 3,03 g |
Vláknina | 53,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 164,11 g |
– cukry | 26,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 nakládané menší okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
100 g 100 g vařených červených fazolí (nebo sterilovaných) | Fazole červená ledvina | 100 g |
70 g 70 g sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 70 g |
30 ml 30 ml oleje (arašídový, olivový) | Olej řepkový | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
2 lžíce 2 lžíce láku z okurek | Nálev z okurek | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |