Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát s řepou a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 880 kJ /
449 kcal
Bílkoviny4,19 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,19 g
Tuky32,60 g
– nasycené4,51 g
– nenasycené27,44 g
–– mononenasycené23,52 g
–– polynenasycené3,91 g
––– omega 30,07 g
Vláknina15,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 98 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy29,47 g
– cukry16,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 malé hlávky bílého zelí Zelí bílé čerstvé
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
4 4 uvařené a oloupané červené řepy Červená řepa čerstvá
1 hrst 1 hrst nasekané petrželky Petržel nať čerstvá
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
sůl Sůl mořská
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
cukr (podle chuti) Cukr bílý
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.