Nutriční hodnoty (Zelný salát s řepou a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 880 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,19 g |
Tuky | 32,60 g |
– nasycené | 4,51 g |
– nenasycené | 27,44 g |
–– mononenasycené | 23,52 g |
–– polynenasycené | 3,91 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 15,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 98 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 29,47 g |
– cukry | 16,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 malé hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
4 4 uvařené a oloupané červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
1 hrst 1 hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |