Nutriční hodnoty (Vaječná pomazánka s majonézou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 019 kJ / 1 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,27 g |
Tuky | 94,57 g |
– nasycené | 23,26 g |
– nenasycené | 56,11 g |
–– mononenasycené | 29,03 g |
–– polynenasycené | 27,08 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 4,34 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 17,96 g |
– cukry | 11,33 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
2 2 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
50 ml 50 ml majonézy | Majonéza | 50 g |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
100 g 100 g sýra (ementál, gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
lák z okurek | Nálev z okurek |