Nutriční hodnoty (Segedín podle tety z Kremnice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 807 kJ / 1 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 155,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 116,02 g |
– nasycené | 41,78 g |
– nenasycené | 51,96 g |
–– mononenasycené | 41,15 g |
–– polynenasycené | 10,80 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 446 mg |
Sodík | 4,49 g |
Sůl | 10,95 g |
Sacharidy | 33,90 g |
– cukry | 31,80 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g libové vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | 750 g |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
200 g 200 g smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
troška kmínu | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pálivá paprika | Paprika pálivá | |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
bujon (nemusí být) | Bujón hovězí |