Nutriční hodnoty (Slané vdolky z tvarohu a brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 589 kJ / 1 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 27,37 g |
– nasycené | 10,64 g |
– nenasycené | 10,25 g |
–– mononenasycené | 8,60 g |
–– polynenasycené | 1,65 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 558 mg |
Sodík | 345 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 144,50 g |
– cukry | 16,50 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
250 g 250 g tvarohu (v kostce) | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
15 g 15 g škrobové moučky | Bramborový škrob | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tuk na smažení | Olej řepkový |