Nutriční hodnoty (Maďarská rybářova polévka Halászlé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 757 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,43 g |
Tuky | 9,55 g |
– nasycené | 4,03 g |
– nenasycené | 5,15 g |
–– mononenasycené | 1,79 g |
–– polynenasycené | 3,36 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 11,47 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,67 g |
Sacharidy | 32,53 g |
– cukry | 19,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g filetů z ryb | Treska filet | 200 g |
100 g 100 g vnitřností (mlíčí a jikry) | ||
800 ml 800 ml rybího vývaru z odřezků ryb | Vývar rybí | 800 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 velké rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky sladké maďarské papriky | Paprika sladká | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce paprikové pasty (Červené zlato, pálivé) | Pasta papriková | 22.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
nakrájená červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
paprika (feferon) | Paprika bílá čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
zakysaná smetana 30 30 % (podle chuti) | Smetana kravská zakysaná 12% |