Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarská rybářova polévka Halászlé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 757 kJ /
420 kcal
Bílkoviny46,43 g
– z toho živočišné bílkoviny40,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,43 g
Tuky9,55 g
– nasycené4,03 g
– nenasycené5,15 g
–– mononenasycené1,79 g
–– polynenasycené3,36 g
––– omega 30,47 g
Vláknina11,47 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,67 g
Sacharidy32,53 g
– cukry19,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g filetů z ryb Treska filet 200 g
100 g 100 g vnitřností (mlíčí a jikry)
800 ml 800 ml rybího vývaru z odřezků ryb Vývar rybí 800 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 velké rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 lžičky 2 lžičky sladké maďarské papriky Paprika sladká 10 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty z tuby Protlak rajčatový
1-2 lžíce 1-2 lžíce paprikové pasty (Červené zlato, pálivé) Pasta papriková 22.5 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
nakrájená červená cibule Cibule červená čerstvá
paprika (feferon) Paprika bílá čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
zakysaná smetana 30 30 % (podle chuti) Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.