Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný páj)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 586 kJ /
4 920 kcal
Bílkoviny84,99 g
– z toho živočišné bílkoviny11,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny73,51 g
Tuky177,44 g
– nasycené45,25 g
– nenasycené120,03 g
–– mononenasycené69,06 g
–– polynenasycené50,96 g
––– omega 35,45 g
Vláknina76,54 g
Cholesterol 295 mg
Sodík 611 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy707,53 g
– cukry319,19 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g Hery Margarín 200 g
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 dl 1 dl kysané smetany nebo kyselého mléka Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2 kg 2 kg jablek Jablko čerstvé 2000 g
1 lžíce 1 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 15 g
2 lžíce 2 lžíce mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 30 g
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g
1 1 citrón Citrón čerstvý 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.