Nutriční hodnoty (Jablečný páj)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 586 kJ / 4 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 73,51 g |
Tuky | 177,44 g |
– nasycené | 45,25 g |
– nenasycené | 120,03 g |
–– mononenasycené | 69,06 g |
–– polynenasycené | 50,96 g |
––– omega 3 | 5,45 g |
Vláknina | 76,54 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 611 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 707,53 g |
– cukry | 319,19 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g Hery | Margarín | 200 g |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 dl 1 dl kysané smetany nebo kyselého mléka | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 kg 2 kg jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |