Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso se zelím a indickým kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 959 kJ /
1 424 kcal
Bílkoviny177,29 g
– z toho živočišné bílkoviny169,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,99 g
Tuky64,85 g
– nasycené31,51 g
– nenasycené30,78 g
–– mononenasycené22,27 g
–– polynenasycené8,51 g
––– omega 33,96 g
Vláknina11,55 g
Cholesterol 484 mg
Sodík 901 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy27,07 g
– cukry13,97 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
100 g 100 g bílého zelí Zelí bílé čerstvé 100 g
70 g 70 g pórku Pórek čerstvý 70 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky indického kari Kari 7.5 g
1 lžíce 1 lžíce citronové trávy Citronová tráva sušená
1 lžička 1 lžička šalvěje Šalvěj čerstvá 5 g
1 lžička 1 lžička sušeného zázvoru Zázvor sušený 5 g
2 lžíce 2 lžíce chilli omáčky Chilli omáčka 30 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
200 g 200 g smetany 31% Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce lněných semínek Lněná semínka 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.