Nutriční hodnoty (Hovězí dušené na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 559 kJ / 1 329 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,44 g |
Tuky | 90,65 g |
– nasycené | 43,26 g |
– nenasycené | 45,34 g |
–– mononenasycené | 36,71 g |
–– polynenasycené | 8,64 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 7,22 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 437 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 15,22 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězí plece | Hovězí plec | 500 g |
80 g 80 g sádla | Sádlo vepřové | 80 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
hovězí vývar (podle potřeby) | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |