Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí dušené na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 559 kJ /
1 329 kcal
Bílkoviny110,54 g
– z toho živočišné bílkoviny108,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,44 g
Tuky90,65 g
– nasycené43,26 g
– nenasycené45,34 g
–– mononenasycené36,71 g
–– polynenasycené8,64 g
––– omega 30,13 g
Vláknina7,22 g
Cholesterol 307 mg
Sodík 437 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy15,22 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězí plece Hovězí plec 500 g
80 g 80 g sádla Sádlo vepřové 80 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g kořenové zeleniny Mrkev čerstvá 100 g
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
hovězí vývar (podle potřeby) Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.