Nutriční hodnoty (Steaky z tuňáka se zeleninou na bylinkovém másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 009 kJ / 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 38,10 g |
– nasycené | 13,62 g |
– nenasycené | 24,20 g |
–– mononenasycené | 20,90 g |
–– polynenasycené | 3,30 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 24,20 g |
– cukry | 16,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 steaky z tuňáka | Tuňák filet | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
400 g 400 g čerstvé zeleninové směsi (květák, brokolice, cuketa a mrkev) | Mrkev mražená | 400 g |
mořská hrubá sůl | Sůl mořská | |
hrubě drcený pepř | Pepř černý | |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
20 g 20 g bylinkového másla | Máslo bylinkové | 20 g |
1 snítka 1 snítka hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá |