Nutriční hodnoty (Bramborový salát s mungo klíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 287 kJ / 1 742 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,67 g |
| Tuky | 36,99 g |
| – nasycené | 8,72 g |
| – nenasycené | 27,34 g |
| –– mononenasycené | 19,98 g |
| –– polynenasycené | 7,36 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 36,89 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,13 g |
| Sacharidy | 283,21 g |
| – cukry | 55,05 g |
| ––– laktóza | 8,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 200 g 200 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
| 200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 200 ml 200 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce křenu (podle chuti) | Křen čerstvý | 22.5 g |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 hrsti 2 hrsti mungo klíčků | Klíčky mungo čerstvé |