Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s černými fazolemi a těstovinami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 729 kJ /
413 kcal
Bílkoviny11,48 g
– z toho živočišné bílkoviny8,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,48 g
Tuky30,31 g
– nasycené8,63 g
– nenasycené21,60 g
–– mononenasycené16,56 g
–– polynenasycené5,04 g
––– omega 30,42 g
Vláknina10,21 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 132 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy20,08 g
– cukry8,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1,2 l 1,2 l vývaru (kuřecí nebo jiný) Vývar masový 1200.0000476837158 ml
70 g 70 g mrkve Mrkev čerstvá 70 g
40 g 40 g celeru Celer bulva čerstvá 40 g
30 g 30 g petržele Petržel kořenová čerstvá 30 g
200 200 g černých fazolí z konzervy Fazole černé oko
těstoviny Těstoviny pšeničné
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
libeček (nebo petrželka) Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.