Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s černými fazolemi a těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 729 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
Tuky | 30,31 g |
– nasycené | 8,63 g |
– nenasycené | 21,60 g |
–– mononenasycené | 16,56 g |
–– polynenasycené | 5,04 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 10,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 20,08 g |
– cukry | 8,86 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1,2 l 1,2 l vývaru (kuřecí nebo jiný) | Vývar masový | 1200.0000476837158 ml |
70 g 70 g mrkve | Mrkev čerstvá | 70 g |
40 g 40 g celeru | Celer bulva čerstvá | 40 g |
30 g 30 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 30 g |
200 200 g černých fazolí z konzervy | Fazole černé oko | |
těstoviny | Těstoviny pšeničné | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
libeček (nebo petrželka) | Libeček čerstvý |