Nutriční hodnoty (Litá buchta s tvarohem a povidly nebo džemem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 452 kJ / 5 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,20 g |
Tuky | 263,75 g |
– nasycené | 95,81 g |
– nenasycené | 154,84 g |
–– mononenasycené | 68,31 g |
–– polynenasycené | 86,53 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 900 mg |
Sodík | 716 mg |
Sůl | 2,31 g |
Sacharidy | 736,01 g |
– cukry | 428,11 g |
––– laktóza | 40,69 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
280 g 280 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 280 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
170 g 170 g cukru krupice | Cukr bílý | 170 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
250 ml 250 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
125 ml 125 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 125 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
250 g 250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g |
400 ml 400 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 balíčku 1/2 balíčku podinkového prášku (vanilkový nebo citronový) | ||
50-100 ml 50-100 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
3 lžíce 3 lžíce povidlel (švestková, jablečná nebo | ||
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
100 g 100 g cukru moučky | Cukr bílý | 100 g |
70 g 70 g tuhého másla | Máslo kravské | 70 g |