Nutriční hodnoty (Vepřová panenka v omáčce teriyaki)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 195 kJ / 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,92 g |
Tuky | 32,26 g |
– nasycené | 6,05 g |
– nenasycené | 22,95 g |
–– mononenasycené | 17,16 g |
–– polynenasycené | 5,80 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,73 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 46,97 g |
– cukry | 31,91 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 lžičky 2 lžičky světlého sezamového oleje | Olej sezamový | 10 ml |
1 lžička 1 lžička nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 1/2 malé červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
chilli paprička (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
70 ml 70 ml tmavé sójové omáčky | Sójová omáčka Shoyu | |
1 lžíce 1 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |