Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka v omáčce teriyaki)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 195 kJ /
764 kcal
Bílkoviny70,32 g
– z toho živočišné bílkoviny68,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,92 g
Tuky32,26 g
– nasycené6,05 g
– nenasycené22,95 g
–– mononenasycené17,16 g
–– polynenasycené5,80 g
––– omega 30,10 g
Vláknina4,73 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy46,97 g
– cukry31,91 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové panenky Vepřová panenka 300 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 lžičky 2 lžičky světlého sezamového oleje Olej sezamový 10 ml
1 lžička 1 lžička nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 7 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 1/2 malé červené cibule Cibule červená čerstvá 34.5 g
chilli paprička (podle chuti) Chilli paprička čerstvá
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
70 ml 70 ml tmavé sójové omáčky Sójová omáčka Shoyu
1 lžíce 1 lžíce rýžového octa Ocet rýžový 15 ml
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.