Nutriční hodnoty (Krakonošovy bramboráčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 17
Energie | 7 138 kJ / 1 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,85 g |
Tuky | 25,25 g |
– nasycené | 11,09 g |
– nenasycené | 9,67 g |
–– mononenasycené | 6,85 g |
–– polynenasycené | 2,82 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 806 mg |
Sůl | 1,81 g |
Sacharidy | 292,93 g |
– cukry | 37,23 g |
––– laktóza | 5,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
1 1 oloupané jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
50 g 50 g pivního sýra | Pivní sýr | 50 g |
olej na smažení | Olej řepkový |