Nutriční hodnoty (Topinky s králičími játry a volským okem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 793 kJ / 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 45,53 g |
– nasycené | 10,98 g |
– nenasycené | 21,06 g |
–– mononenasycené | 16,83 g |
–– polynenasycené | 4,23 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 602 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 10,50 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 krajíce 3 krajíce chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
olej | Olej řepkový | |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 králičí játra | Játra králičí | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 plátků 6 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |