Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Balkánský džuveč s vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 251 kJ /
1 972 kcal
Bílkoviny132,17 g
– z toho živočišné bílkoviny111,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,50 g
Tuky66,19 g
– nasycené12,12 g
– nenasycené47,57 g
–– mononenasycené33,18 g
–– polynenasycené14,39 g
––– omega 33,68 g
Vláknina19,56 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 330 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy204,53 g
– cukry40,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa Vepřová kýta 500 g
200 g 200 g rýže Rýže bílá 200 g
sůl Sůl mořská
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
6 6 zelených paprik Paprika zelená čerstvá
6 6 rajčat Rajče červené čerstvé 360 g
1 1 malý lilek Lilek čerstvý
asi 40 ml asi 40 ml oleje Olej řepkový 40 ml
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
asi 1 l asi 1 l vývaru Vývar masový 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.