Nutriční hodnoty (Balkánský džuveč s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 251 kJ / 1 972 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,50 g |
Tuky | 66,19 g |
– nasycené | 12,12 g |
– nenasycené | 47,57 g |
–– mononenasycené | 33,18 g |
–– polynenasycené | 14,39 g |
––– omega 3 | 3,68 g |
Vláknina | 19,56 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 204,53 g |
– cukry | 40,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
200 g 200 g rýže | Rýže bílá | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 6 zelených paprik | Paprika zelená čerstvá | |
6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
1 1 malý lilek | Lilek čerstvý | |
asi 40 ml asi 40 ml oleje | Olej řepkový | 40 ml |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
asi 1 l asi 1 l vývaru | Vývar masový | 1000 ml |