Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na slanině a zelenině se smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 900 kJ /
2 605 kcal
Bílkoviny106,30 g
– z toho živočišné bílkoviny94,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,45 g
Tuky198,78 g
– nasycené85,64 g
– nenasycené102,43 g
–– mononenasycené82,77 g
–– polynenasycené19,66 g
––– omega 32,16 g
Vláknina25,10 g
Cholesterol 2,66 g
Sodík 2,88 g
Sůl7,10 g
Sacharidy88,55 g
– cukry48,85 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
200 g 200 g cibule Cibule čerstvá 200 g
300 g 300 g barevných paprik Paprika červená čerstvá 300 g
200 ml 200 ml pasírovaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 200 g
200 ml 200 ml smetany - 33% Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce oregana Oregano sušené 15 g
zelená nať ze 2 jarních cibulí Petržel nať čerstvá
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.