Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na slanině a zelenině se smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 900 kJ / 2 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,45 g |
Tuky | 198,78 g |
– nasycené | 85,64 g |
– nenasycené | 102,43 g |
–– mononenasycené | 82,77 g |
–– polynenasycené | 19,66 g |
––– omega 3 | 2,16 g |
Vláknina | 25,10 g |
Cholesterol | 2,66 g |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 7,10 g |
Sacharidy | 88,55 g |
– cukry | 48,85 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
300 g 300 g barevných paprik | Paprika červená čerstvá | 300 g |
200 ml 200 ml pasírovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 200 g |
200 ml 200 ml smetany - 33% | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce oregana | Oregano sušené | 15 g |
zelená nať ze 2 jarních cibulí | Petržel nať čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |