Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na kmíně a mrkvi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 206 kJ /
766 kcal
Bílkoviny104,43 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,93 g
Tuky22,77 g
– nasycené5,43 g
– nenasycené11,84 g
–– mononenasycené9,89 g
–– polynenasycené1,95 g
––– omega 30,12 g
Vláknina10,95 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 340 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy31,65 g
– cukry9,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžičky 2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 10 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky pepře Pepř černý 2.5 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
vepřový vývar (nebo masox a voda) Vývar vepřový
sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.