Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta s hruškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 684 kJ /
6 139 kcal
Bílkoviny66,08 g
– z toho živočišné bílkoviny9,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,89 g
Tuky167,02 g
– nasycené41,42 g
– nenasycené118,48 g
–– mononenasycené78,74 g
–– polynenasycené39,74 g
––– omega 33,03 g
Vláknina61,60 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 581 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy1 062,04 g
– cukry523,24 g
––– laktóza0,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
250 g 250 g hery (změklé) Margarín 250 g
1 lžíce 1 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1,5 kg 1,5 kg hrušek Hruška čerstvá 1500 g
12 lžic 12 lžic cukru Cukr bílý 300 g
4 4 vanilkového pudinku Puding v prášku 160 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.