Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filipínský rybí salát Kinilaw)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 510 kJ /
600 kcal
Bílkoviny117,45 g
– z toho živočišné bílkoviny115,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,45 g
Tuky4,05 g
– nasycené1,48 g
– nenasycené1,63 g
–– mononenasycené0,94 g
–– polynenasycené0,69 g
––– omega 30,40 g
Vláknina7,71 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 592 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy21,32 g
– cukry9,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g čerstvého tuňáka (nebo tanigue - španělská makrela) Tuňák filet 500 g
200 ml 200 ml octa Ocet lihový 200 ml
1-2 1-2 větší červené cibule (nebo šalotka) Cibule červená čerstvá 103.5 g
kokosový krém
chilli paprička (podle chuti) Chilli paprička čerstvá
1 lžíce 1 lžíce zázvoru Zázvor sušený 15 g
šťáva z 1 limetky (nebo calamansi) Šťáva z limetky
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý
paprika, okurky, rajčata (nemusí být) Rajče červené čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.