Nutriční hodnoty (Filipínský rybí salát Kinilaw)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 510 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 115,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,45 g |
Tuky | 4,05 g |
– nasycené | 1,48 g |
– nenasycené | 1,63 g |
–– mononenasycené | 0,94 g |
–– polynenasycené | 0,69 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 7,71 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 21,32 g |
– cukry | 9,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g čerstvého tuňáka (nebo tanigue - španělská makrela) | Tuňák filet | 500 g |
200 ml 200 ml octa | Ocet lihový | 200 ml |
1-2 1-2 větší červené cibule (nebo šalotka) | Cibule červená čerstvá | 103.5 g |
kokosový krém | ||
chilli paprička (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
šťáva z 1 limetky (nebo calamansi) | Šťáva z limetky | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
paprika, okurky, rajčata (nemusí být) | Rajče červené čerstvé |