Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr namodro)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie221 kJ /
53 kcal
Bílkoviny1,49 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,49 g
Tuky0,28 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,17 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy9,15 g
– cukry6,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plátek 1 plátek kapra Kapr
100 g 100 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 menší cibule Cibule čerstvá 35 g
plátek plátek másla (20 g) Máslo kravské
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
2 kuličky 2 kuličky celého pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 litr 1 litr vody Voda 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.