Nutriční hodnoty (Marinované mexické kuřecí plátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 588 kJ / 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,45 g |
Tuky | 32,82 g |
– nasycené | 4,09 g |
– nenasycené | 28,24 g |
–– mononenasycené | 22,58 g |
–– polynenasycené | 5,66 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 19,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 4,55 g |
Sacharidy | 61,09 g |
– cukry | 17,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí řízky (prsní, stehenní) | Kuře prso | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 2 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
jalapeňos (nebo chilli, podle chuti) | Jalapeňo paprička čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky (Tamari) | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
1 lžička 1 lžička mexického koření (i víc, podle chuti) | Koření Argentina | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje na smažení (arašídový, slunečnicový) | Olej řepkový | 11 ml |
50 ml 50 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
50 ml 50 ml kuřecího vývaru (nebo vody) | Vývar kuřecí | 50 ml |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |