Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinované mexické kuřecí plátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 588 kJ /
619 kcal
Bílkoviny9,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,45 g
Tuky32,82 g
– nasycené4,09 g
– nenasycené28,24 g
–– mononenasycené22,58 g
–– polynenasycené5,66 g
––– omega 30,94 g
Vláknina19,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,91 g
Sůl4,55 g
Sacharidy61,09 g
– cukry17,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí řízky (prsní, stehenní) Kuře prso
špetka špetka soli Sůl mořská
2 2 prolisované stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
jalapeňos (nebo chilli, podle chuti) Jalapeňo paprička čerstvá
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky (Tamari) Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 15 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
1 lžička 1 lžička mexického koření (i víc, podle chuti) Koření Argentina 5 g
1 lžíce 1 lžíce oleje na smažení (arašídový, slunečnicový) Olej řepkový 11 ml
50 ml 50 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 50 ml
50 ml 50 ml kuřecího vývaru (nebo vody) Vývar kuřecí 50 ml
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.