Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené brambory s mrkví a libečkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 804 kJ /
1 148 kcal
Bílkoviny43,29 g
– z toho živočišné bílkoviny36,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,10 g
Tuky81,73 g
– nasycené21,14 g
– nenasycené49,75 g
–– mononenasycené37,36 g
–– polynenasycené12,39 g
––– omega 32,97 g
Vláknina10,45 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 545 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy54,63 g
– cukry9,79 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 středně velkých brambor Brambor zimní 250 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce sušeného libečku Libeček sušený
1 lžíce 1 lžíce nasekané čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
200 ml 200 ml vývaru Vývar masový 200 ml
4 4 nožky vepřových párků Vepřové nožičky
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.