Nutriční hodnoty (Pečené brambory s mrkví a libečkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 804 kJ / 1 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,10 g |
Tuky | 81,73 g |
– nasycené | 21,14 g |
– nenasycené | 49,75 g |
–– mononenasycené | 37,36 g |
–– polynenasycené | 12,39 g |
––– omega 3 | 2,97 g |
Vláknina | 10,45 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 54,63 g |
– cukry | 9,79 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 středně velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce sušeného libečku | Libeček sušený | |
1 lžíce 1 lžíce nasekané čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
4 4 nožky vepřových párků | Vepřové nožičky | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |