Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské brambory pro jednoho (z HF))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 223 kJ /
770 kcal
Bílkoviny56,35 g
– z toho živočišné bílkoviny50,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,58 g
Tuky39,92 g
– nasycené16,78 g
– nenasycené16,46 g
–– mononenasycené13,05 g
–– polynenasycené3,41 g
––– omega 30,24 g
Vláknina13,77 g
Cholesterol 766 mg
Sodík 1,56 g
Sůl3,68 g
Sacharidy40,12 g
– cukry14,46 g
––– laktóza2,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 studené uvařené brambory Brambor zimní 150 g
1/2 1/2 červené cibule (nebo jiné) Cibule červená čerstvá 34.5 g
60-100 g 60-100 g šunky (nebo uzeného masa) Šunka vepřová vařená 80 g
1/2 1/2 hermelínu Hermelín 50 g
6-8 6-8 cherry rajčat Rajčata cherry 210 g
2-3 2-3 vejce (podle velikosti) Vejce slepičí 175 g
2 lžíce 2 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pažitka (nebo petrželka) Pažitka čerstvá
strouhaný sýr na posyp Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.