Nutriční hodnoty (Rohlíková polévka s čerstvým zelím a uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 952 kJ / 1 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,61 g |
Tuky | 80,33 g |
– nasycené | 26,55 g |
– nenasycené | 39,77 g |
–– mononenasycené | 28,10 g |
–– polynenasycené | 11,68 g |
––– omega 3 | 1,31 g |
Vláknina | 28,95 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 206,54 g |
– cukry | 19,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g starších rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 200 g |
300 g 300 g bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
200 g 200 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 200 g |
2 l 2 l uzeného vývaru | Vývar vepřový | 2000 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |