Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rohlíková polévka s čerstvým zelím a uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 952 kJ /
1 901 kcal
Bílkoviny74,94 g
– z toho živočišné bílkoviny42,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,61 g
Tuky80,33 g
– nasycené26,55 g
– nenasycené39,77 g
–– mononenasycené28,10 g
–– polynenasycené11,68 g
––– omega 31,31 g
Vláknina28,95 g
Cholesterol 92 mg
Sodík 3,28 g
Sůl7,50 g
Sacharidy206,54 g
– cukry19,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g starších rohlíků Rohlík pšeničný bílý 200 g
300 g 300 g bílého hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 300 g
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
200 g 200 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 200 g
2 l 2 l uzeného vývaru Vývar vepřový 2000 ml
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.