Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s vejci, okurkou a párkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 248 kJ /
1 254 kcal
Bílkoviny158,16 g
– z toho živočišné bílkoviny154,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,70 g
Tuky57,96 g
– nasycené16,74 g
– nenasycené30,42 g
–– mononenasycené24,74 g
–– polynenasycené5,68 g
––– omega 30,49 g
Vláknina10,96 g
Cholesterol 820 mg
Sodík 669 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy22,70 g
– cukry8,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti 600 g
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty z tuby Protlak rajčatový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
mletá paprika Paprika červená sušená
2 2 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 140 g
2 2 Znojemské okurky Okurka salátová čerstvá
lák z okurek Nálev z okurek
2 2 nožky debrecínských párků Vepřové nožičky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.