Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s vejci, okurkou a párkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 248 kJ / 1 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 154,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,70 g |
Tuky | 57,96 g |
– nasycené | 16,74 g |
– nenasycené | 30,42 g |
–– mononenasycené | 24,74 g |
–– polynenasycené | 5,68 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 10,96 g |
Cholesterol | 820 mg |
Sodík | 669 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 22,70 g |
– cukry | 8,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 600 g |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 Znojemské okurky | Okurka salátová čerstvá | |
lák z okurek | Nálev z okurek | |
2 2 nožky debrecínských párků | Vepřové nožičky |