Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnatý salát z červené řepy a křenu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 296 kJ /
549 kcal
Bílkoviny36,79 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,07 g
Tuky31,03 g
– nasycené7,53 g
– nenasycené14,36 g
–– mononenasycené11,26 g
–– polynenasycené3,10 g
––– omega 30,15 g
Vláknina9,49 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 448 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy27,01 g
– cukry20,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 velké vařené červené řepy Červená řepa čerstvá
1 sklenička 1 sklenička křenu se smetanou (135 g) Smetana kravská sladká 12%
sůl Sůl mořská
4 4 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
1 špetka 1 špetka pepře Pepř černý
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1 1 malá červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
salát Salát hlávkový čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.