Nutriční hodnoty (Šťavnatý salát z červené řepy a křenu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 296 kJ / 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,07 g |
Tuky | 31,03 g |
– nasycené | 7,53 g |
– nenasycené | 14,36 g |
–– mononenasycené | 11,26 g |
–– polynenasycené | 3,10 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 9,49 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 27,01 g |
– cukry | 20,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 velké vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
1 sklenička 1 sklenička křenu se smetanou (135 g) | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
4 4 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
1 špetka 1 špetka pepře | Pepř černý | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
salát | Salát hlávkový čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |