Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s mrkví a fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 662 kJ /
1 592 kcal
Bílkoviny40,64 g
– z toho živočišné bílkoviny23,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,04 g
Tuky92,80 g
– nasycené48,16 g
– nenasycené43,26 g
–– mononenasycené29,03 g
–– polynenasycené14,23 g
––– omega 30,13 g
Vláknina26,22 g
Cholesterol 134 mg
Sodík 1,43 g
Sůl3,35 g
Sacharidy137,73 g
– cukry15,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g brambor Brambor zimní 700 g
60 g 60 g sádla (nebo olej) Sádlo vepřové 60 g
85 g 85 g cibule Cibule čerstvá 85 g
75 g 75 g mrkve Mrkev čerstvá 75 g
2 2 párky (nebo klobásy, nemusí být) Párek vepřový 160 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
chilli (podle chuti) Chilli paprička sušená
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 konzerva červených fazolí (410 g) Fazole červená ledvina sterilované
zelená nať cibulky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.