Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s mrkví a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 662 kJ / 1 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,04 g |
Tuky | 92,80 g |
– nasycené | 48,16 g |
– nenasycené | 43,26 g |
–– mononenasycené | 29,03 g |
–– polynenasycené | 14,23 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 26,22 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 137,73 g |
– cukry | 15,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g brambor | Brambor zimní | 700 g |
60 g 60 g sádla (nebo olej) | Sádlo vepřové | 60 g |
85 g 85 g cibule | Cibule čerstvá | 85 g |
75 g 75 g mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g |
2 2 párky (nebo klobásy, nemusí být) | Párek vepřový | 160 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
chilli (podle chuti) | Chilli paprička sušená | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 konzerva červených fazolí (410 g) | Fazole červená ledvina sterilované | |
zelená nať cibulky | Petržel nať čerstvá |