Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v mrkvi s černým pivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 443 kJ / 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,41 g |
Tuky | 9,09 g |
– nasycené | 5,56 g |
– nenasycené | 3,58 g |
–– mononenasycené | 2,75 g |
–– polynenasycené | 0,83 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 13,05 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 50,71 g |
– cukry | 21,78 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
6 6 větších kousků mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
koření na kuře | Grilovací koření | |
200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
100 ml 100 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 100 ml |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1,5 lžíce 1,5 lžíce Maizeny (nebo Solamylu) | Škrob kukuřičný | 22.5 g |