Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v mrkvi s černým pivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 443 kJ /
345 kcal
Bílkoviny4,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,41 g
Tuky9,09 g
– nasycené5,56 g
– nenasycené3,58 g
–– mononenasycené2,75 g
–– polynenasycené0,83 g
––– omega 30,05 g
Vláknina13,05 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 254 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy50,71 g
– cukry21,78 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
6 6 větších kousků mrkve Mrkev čerstvá 300 g
drcený kmín Kmín mletý
koření na kuře Grilovací koření
200 ml 200 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 200 ml
100 ml 100 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 100 ml
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1,5 lžíce 1,5 lžíce Maizeny (nebo Solamylu) Škrob kukuřičný 22.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.