Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso na špeku a tymiánu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 466 kJ /
1 545 kcal
Bílkoviny166,59 g
– z toho živočišné bílkoviny162,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,37 g
Tuky84,40 g
– nasycené35,54 g
– nenasycené41,99 g
–– mononenasycené34,54 g
–– polynenasycené7,45 g
––– omega 30,28 g
Vláknina11,64 g
Cholesterol 349 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,75 g
Sacharidy27,58 g
– cukry9,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřové kýty Vepřová kýta 750 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g
1,5 1,5 lžíce sušeného tymiánu Tymián sušený
400 ml 400 ml vývaru Vývar masový 400 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.