Nutriční hodnoty (Vepřové maso na špeku a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 466 kJ / 1 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 162,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,37 g |
Tuky | 84,40 g |
– nasycené | 35,54 g |
– nenasycené | 41,99 g |
–– mononenasycené | 34,54 g |
–– polynenasycené | 7,45 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 11,64 g |
Cholesterol | 349 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 27,58 g |
– cukry | 9,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 750 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
1,5 1,5 lžíce sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
400 ml 400 ml vývaru | Vývar masový | 400 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |