Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sumeček v parmezánové strouhance a salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 774 kJ /
902 kcal
Bílkoviny74,40 g
– z toho živočišné bílkoviny69,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,97 g
Tuky47,95 g
– nasycené12,97 g
– nenasycené28,65 g
–– mononenasycené17,41 g
–– polynenasycené11,25 g
––– omega 31,62 g
Vláknina8,54 g
Cholesterol 453 mg
Sodík 537 mg
Sůl1,19 g
Sacharidy40,14 g
– cukry7,51 g
––– laktóza0,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g sumečka afrického Sumeček filet 300 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
sůl Sůl mořská
čerstvá strouhanka (podle potřeby) Strouhanka pšeničná
1-2 lžíce 1-2 lžíce strouhaného parmezánu Parmezán 22.5 g
1 1 vejce na obalení Vejce slepičí 70 g
olej na smažení (nebo sádlo) Olej řepkový
4 4 střední brambory Brambor zimní 200 g
1 1 malá červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 2 malé nakládané okurky Okurka polní zavařená
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
1-2 lžičky 1-2 lžičky octa (podle chuti) Ocet lihový 7.5 ml
špetka špetka cukru Cukr bílý
nálev z okurek (použít jako zálivku) Nálev z okurek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.