Nutriční hodnoty (Sumeček v parmezánové strouhance a salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 774 kJ / 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,97 g |
Tuky | 47,95 g |
– nasycené | 12,97 g |
– nenasycené | 28,65 g |
–– mononenasycené | 17,41 g |
–– polynenasycené | 11,25 g |
––– omega 3 | 1,62 g |
Vláknina | 8,54 g |
Cholesterol | 453 mg |
Sodík | 537 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 40,14 g |
– cukry | 7,51 g |
––– laktóza | 0,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g sumečka afrického | Sumeček filet | 300 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvá strouhanka (podle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce strouhaného parmezánu | Parmezán | 22.5 g |
1 1 vejce na obalení | Vejce slepičí | 70 g |
olej na smažení (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 2 malé nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky octa (podle chuti) | Ocet lihový | 7.5 ml |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
nálev z okurek (použít jako zálivku) | Nálev z okurek |